dimecres, 18 de juny de 2014

No saps res

"No saps res, Jon Neu"
Ygritte
Joc de trons


Tenies divuit anys acabats d'estrenar i et miraves el món, altiva, amb tota l'arrogància de la joventut. Vint anys més tard, la vida t'ha anat llimant alguna aresta i has esmolat l'enginy i la paciència.

Tenies divuit anys acabats d'estrenar i volies ser princesa. Estimada, bonica, besada pel foc. Ara vols ser foc, riu, vall, muntanya. Vols estimar i et vendries el regne per encabir el món sencer. Ara que fregues la quarantena, només has après que no saps res, encara.


8 comentaris:

 1. No saps res, però alhora saps molt. Tot el bagatge t'ha portat fins aquí, i els canvis de perspectiva són els que toca, suposo. Ara encares el que vingui amb una base, però encara sense saber, perquè no deixaràs d'aprendre, per sort. Però quan ja saps coses, aprendre'n de noves és més fàcil. Besada pel foc... ja tens alguna cosa, no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Xexu,

   Efectivament, em sento afortunada d'haver arribat fins aquí, amb cicatrius, d'haver après pel camí, d'haver viscut!

   Una abraçada,

   Eva

   Elimina
 2. Per no saber res ha fet una bona carrera meteòrica a la Guardia de la nit

  ResponElimina
 3. I és que amb el pas dels anys, canvia la nostra manera de veure les coses, segurament som una una miqueta més savis encara que no ens ho sembli...I és que als divuit anys ens menjaríem el món si tingués gust de xocolata
  Bon vespre

  ResponElimina
  Respostes
  1. De tant en tant, encara conservo les ganes de menjar-me el món (o de tastar-lo un poquet, si més no...).

   Elimina