diumenge, 11 de desembre de 2011

Olor de Nadal

Avui fa olor de Nadal. I no ho dic pels llums que envaeixen els carrers, aquest any més que mai. Potser es pensen que si ens enlluernen prou i el Barça continua guanyant ens oblidarem de la crisi, tornarem a agenollar-nos, amnèsics, davant del consumisme. I li lleparem els peus.
Avui fa olor de Nadal. I no ho dic pel fred que ens congela el nas i se'ns comença a ficar als ossos, mentre dansem, balbs, en la marea humana del Portal de l'Àngel. Tu i jo sabem que mai no arribarem a la Fira de Santa Llúcia.
Avui fa olor de Nadal. I no ho dic per la il·lusió dels més petits i la malenconia dels més grans, per aquesta tristor espessa que amagarem rere els somriures, que embolicarem amb paper brillant.
Avui fa olor de Nadal. De regal. I ho dic per la llum de les tardes de diumenge que fonen la boira. Per l'escalfor de les abraçades que escampen tots els dubtes. Per les rialles sinceres que engoleixen tots els forats negres. I per la immensa lluna plena que algú ha penjat al cel mentre escrivia aquesta entrada.1 comentari:

  1. que el 2012 ens regali molts més diumenges com aquest, amb olor de Nadal en qualsevol mes de l'any...

    ResponElimina